Restaurangen öppnas den 10.6 / Ravintola avataan 10.6 !!
2.6.2020 11:25 Nyheter / Gamlakarleby Segelförening r.f

Goda nyheter!

Krögaren informerar att restaurangen öppnas tidigare än vad som först meddelats!

Restaurangen öppnas onsdagen den 10 juni klockan 11.00

Hyviä uutisia!

Ravintoloitsija ilmoittaa että ravintola avataan aikaisemmin kuin mitä ensin ilmoitettiin !

Ravintola avataan keskiviikkona 10.6 kello 11.00.

Mustakarin kesä 2020

Näitä iloisia uutisia on aina ihana kirjoittaa. Meidän upea joukkue on tehnyt todella hurjasti töitä ja sen ansiosta Mustakarin kesä päästään avaamaan ensi keskiviikkona 10.6.2020 klo 11.00. Meidän arjen sankarit palaavat marketmaailmasta takaisin kotiin Mustakarin saarelle. Mustakari tulee olemaan avoinna tiistaista perjantaihin klo 11.00-22.00 ja lauantaisin klo 14.00-22.00. Lounas on tarjolla ti-pe klo 11.00-14.00. Kesän ruokalistan löydät raflaamo.fi osoitteesta ensi maanantaina.

Meille kaikista tärkeintä on, että Sinä tunnet olosi turvalliseksi meidän vieraanamme. Olemme tehneet sen eteen kovasti töitä. Ravintolassa noudatetaan tehostettua hygieniaa ja turvallista asiointia edistäviä ratkaisuja. Esimerkiksi käytössä ollut pöytä puhdistetaan huolellisesti jokaisen vieraan jälkeen ja kattaus tehdään joka kerta erikseen. Pöydät ja istumapaikat sijoitellaan riittävillä turvaväleillä.

Henkilökunnalla on tarkka ohjeistus henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimiseen. Tärkeässä roolissa on myös vieraidemme opastaminen turvalliseen asiointiin. Ravintoloissa valtiovallan asettamat rajoitukset näkyvät ensisijaisesti asiakaspaikkojen määrän rajaamisena puoleen normaalista ja anniskeluajan loppumisena kello 22.00. Ovet on suljettava kello 23:n aikaan. Lisäksi buffetruokailua ei voi järjestää niin, että vieraat ottavat itse ruokansa. Muuten ravintolat toimivat palvelunsa ja tarjontansa puolesta melko normaalisti. Terasseilla asiakaspaikkarajausta ei ole.

Haluamme toimia vastuullisesti, rajoituksia noudattaen ja uskomme, että myös vieraamme toimivat näin. Näin pääsemme eteenpäin toivottavasti rajoituksia vähitellen höllentäen.

Mustakari Memories antaa odottaa itseään ensi vuoteen – mutta otetaan sitten kaikki ilo irti niistä juhlista. Nyt vain toivotaan oikein upeaa ja lämmintä kesää meille kaikille!

Pidetään huolta??

Jaki Silvennoinen

hotellinjohtaja

Katja Junkkila

ravintolapäällikkö


   
Gamlakarleby Segelförening r.f.
«  Juli   »
Ti Ons To Fre
 
 
 Kokous / Möte
 
 Kilpailu / Tävling
Kategorier